Svojou jemnou zamatovou textúrou a sladkou chuťou, patria marhule k jednému z vrcholových ovocí roka. Ak ich však nepestujete v záhrade, nebývate v blízkosti nejakého pestovateľa, alebo nemáte známeho, ktorý by tieto plody pestoval, možno ste si nikdy nev
Jednoduché a chutné využitie staršieho bieleho alebo toustového chleba.
Článok bol napísaný pre magazín Penam ako jeden zo série článkov Príbeh pečiva. Autorské práva na fotky má Penam Slovakia a.s. Aj keď je u nás preferovanou obilninou pšenica, ražná múka sa oddávna používala na pečenie chleba a výrobky z nej
prejsť na článokSezóna jedlých gaštanov je tu! A že sú nielen chutné, ale aj zdravé, tak na to môžete vziať jed :). Jedlé gaštany sú výborným liekom na mozog, kosti, srdce a zlepšujú aj trávenie.
prejsť na článokExtra panenský olivový olej je známy už veľmi veľa rokov, dokonca sa objavuje a spomína už v dávnej gréckej mytológii. Hlavnou a dôležitou správou pre vás je to, že je nesmierne zdravý. Bežné využitie olivového oleja je prevažne v kuchyni. Avšak v posledn
prejsť na článokAko to robíte s večerou vy? Dáte si to čo ste mali na obed, pripravíte si niečo jednoduché alebo varíte zložitejšie recepty? My vám ukážeme, ako si navariť rýchlo, chutne a zároveň aj výživne. Taktiež sa nemusíte držať presne receptu, ale improvizovať môž
prejsť na článok