Získajte základný prehľad o potravinách s nízkym glykemickým indexom – je to prvý krok na ceste k lepšiemu zdraviu, prevencii pred cukrovkou, nadváhou a obezitou...
Med sa často kvôli svojim účinkom na organizmus označuje aj ako tekuté zlato. Je nielen výborným sladidlom s nízkym glykemickým indexom, ale vďaka antibakteriálnym a protizápalovým vlastnostiam aj zlepšuje imunitu, hojí rany a zmierňuje zápaly žalúdka. Oz
prejsť na článokNa našej ceste za poctivými potravinami a zdravou stravou sa tentokrát vydáme do minulosti – dokonca až do stredoveku. Je prekvapujúce, čo všetko naši predkovia dokázali zúžitkovať ako zdravé potraviny s nízkym glykemickým indexom, dostatkom vlákniny, min
prejsť na článokDASH diéta sa k nám, ale aj do celého sveta, dostala zo Spojených štátov amerických. Táto skratka pochádza z anglického názvu „Dietary Approaches to Stop Hypertension. Nejedná sa o žiadny stravovací plán aktívnej mamičky na materskej dovolenke. Táto diéta
Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. O procese fermentácie sme na našej stránke už písali. Preto je dobré spomenúť aj niektoré hlavne benefity takýchto potravín. Medzi niektoré výhody jedenia takýcht potravín patrí: Probiotiká a mikroflóra v [] Čl
prejsť na článokVypadávajú vám vlasy, máte akoby zvädnutú kožu bez života alebo sa cítite sa ako guľa pripravená prasknúť? Možno vám pomôže náš zoznam potravín pre krásu celého tela.
prejsť na článok