Bulgur nahradí aj ryžu. Pár chutných receptov do vašej kuchyne

Prednedávnom sme vám predstavili kuskus. Dnes sme sa rozhodli porozprávať vám o ďalšom pšeničnom produkte s názvom bulgur. Počuli ste o ňom už niekedy?

prejsť na článok

Bulgur s kuracím mäsom

Ako milovníčka zdravých a jednoduchých receptov nedám na bulgur s kuracím mäsom a zeleninou dopustiť. Bulgur je druh obilniny, ktorá sa vyrába z lúpanej pšenice, je plná vlákniny, vitamínov, je ľahko stráviteľná a má nízky glykemický index čo znamená, že

prejsť na článok

Zdravý a chutný doplnok vašej stravy bulgur

Čo je bulgur? Bulgur je celozrnná pšeničná obilnina, ktorá sa v našich končinách objavila relatívne nedávno, no na Strednom východe sa konzumuje už tisíce rokov. Získava sa z tvrdých odrôd pšenice a konzumuje sa celé zrno vrátane kľúča, endospermy a otrúb

prejsť na článok

4 veci, na ktoré nesmiete zabudnúť pri dizajne vašej kuchyne

Určite nám dáte za pravdu, že kuchyňa je tá najdôležitejšia izba v celom dome. Nie je nič krajšie, keď prídete Príspevok 4 veci, na ktoré nesmiete zabudnúť pri dizajne vašej kuchyne zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

7 netradičných receptov s jabĺčkami

Pomaličky ale isto opäť prichádza sezóna nášho azda najtradičnejšieho ovocia. Už dávnejšie sme vám priniesli článok, ktorý hovorí o samých pozitívach jabĺk. Dnes sme si pre vás pripravili pár netradičných receptov, ktoré môžete vyskúšať, keď nebudete vedi

prejsť na článok

Z histórie kuchárskej knihy

Varenie – Svetové a minulé chute Ľudia sa nechali radi o varení poučiť a inšpirovať sa majstrovstvom iných v kuchtení aj v minulosti. Aké boli začiatky obľúbeného tipu publikácie, akou je nesporne práve kuchárska kniha? Za prvú kuchársku knihu sa po

prejsť na článok