Čo je to kardio v zóne 2? Ako vám môže pomôcť?

Roger Lockridge z Muscle and Strength sa venoval kardiovaskulárnemu tréningu v zóne 2, ktorý môže byť nástrojom k tomu, aby ste vyťažili zo svojich tréningov maximum. Priblížil, o čo ide, aké výhody to prináša a ako ho zaradiť do tréningu.

prejsť na článok

Kardio zóna 2 - LISS

Donedávna sa za najúčinnejší typ tréningu považoval takzvaný HIIT tréning. Teraz sa táto teória rúca a čoraz viac odborníkov sa prikláňa k názoru, že rovnaké a možno aj lepšie výsledky dosiahnete s tzv. tréningom LISS v kardio zóne 2, ktorý má pozitívny v

prejsť na článok

Čo je dobré vedieť o kardio cvičení

Kardio je pojem, ktorý sa bežne používa vo svete fitness. Konkrétne ide o tréning v aeróbnom pásme srdcovej frekvencie. Medzi ľuďmi sa kardio cvičenie často podceňuje, hoci jeho prínos pre ľudský organizmus je veľký. Medzi jeho nesporné výhody patrí účinn

prejsť na článok

Všetko o kardio cvičení

The post Všetko o kardio cvičení appeared first on Patryk Kmeť.

prejsť na článok

Nová MINIT pekárnička

S radosťou vám oznamujeme otvorenie novej pekárničky MINIT v pešej zóne, hneď vedľa nášho PROCentra. Pridajte sa k nám a doprajte si čerstvé voňavé pečivo a k tomu kávu či kakao so sebou.

prejsť na článok

Rustikálne výrobky

Základ okien a dverí tvorí štandardný profil 68 / 78 alebo 92 doplnený o ozdoby a prevedenia podľa pôvodného dizajnu výrobkov osadených v pamiatkovej zóne alebo ich vyrobíme podľa Vašich predstáv.

prejsť na článok