Slivkový lekvár bez konzervantov, uvarený touto málo známou metódou vám vydrží desať až dvadsať rokov. Ako na to? Prečítajte si...
Drobné ovocie ako slivky je mimoriadne vhodné na varenie zdravých a kvalitných lekvárov. Keďže sa náš lekvár bude skladať len z ovocia a prípadne kryštálového cukru, bude pri jeho výrobe dominovať hygiena a dôkladné zahustenie lekvárovej hmoty varom. Sliv
prejsť na článokPečené tofu so slivkovou omáčkou Slivky sú moja veľká láska a v spojení s údenými a slanými chuťami by ic
prejsť na článokVarenie - Svetové a minulé chute Varenie lekváru malo kedysi aj spoločenskú funkciu. Pretože išlo o zdĺhavejší proces v porovnaní so spracovaním iných druhov ovocia, zvykli sa dať dohromady viaceré rodiny a varenie lekváru si spojili s malou dedinskou
prejsť na článokNa pultoch obchodov môžeme nájsť extra horkú, extra mliečnu a kadejaké extra čokolády. Sú ale naozaj extra? Ktorá z mliečnych čokolád je naozaj čokoládou?
prejsť na článokToto kysnuté cesto je veľmi jednoduché, je to liate kysnuté cesto. Nemusíte ho spracovávať rukami na doske ani vaľkať.