Fackuje rajčiny

- Mišo, kde robíš? - V predajni ovocia a zeleniny. - A čo tam robíš? - Fackujem rajčiny aby boli červené.

prejsť na článok

Ponuka

1.Margerita Pomodoro,syr 1,7,12 490g 5,50€ 700g 8,00€ 2.Fungi Pomodoro,syr,šampiňóny,kukurica 1,7,12 550g 6.00€ 820g 8,00€ 3.Proscuitto Pomodoro,syr,šunka 1,7,12 580g 6,00€ 800g 8,00€ 4.Salami Pomodoro,syr,saláma 1,7,12 5

prejsť na článok

Cestoviny s cuketou a cherry paradajkami

Niet krajšieho pocitu v kuchyni, ako keď si uvedomíte, že v sezónnom období vzniká väčšina vašich receptov zo surovín, ktoré ste vypestovali vy, alebo vaši príbuzní. Tento recept na skvelé a svieže cestoviny cuketou a domácimi cherry rajčinami, je niečo,

prejsť na článok

História pizze

Pizza je jedno z najobľúbenejších jedál na svete, ale ako to s touto slávnou pochúťkou vlastne je? Prvky, z ktorých sa pizza skladá, boli už v minulosti používané, ale vznik pizzy, ako ju dnes poznáme, sa datuje až do 18. storočia v Neapole.Pôvodné pizze,

prejsť na článok

Ako začať pestovať zeleninu v meste Senec? Inšpirácia z mesta Todmorden…

Ako začať pestovať zeleninu v meste Senec? Rajčiny a uhorky pred policajnou stanicou a mestským úradom. Liečivé byliny na cintoríne? V nedávnom rozhovore s Hankou Sekulovou ma prekvapilo, že na svete už existujú mestá, kde sa rozhodli pestovať zeleninu a

prejsť na článok

Teľacie medailónky v slaninovom obale s ľahkým jogurtovým šalátom

Tie najlepšie veci ako naschvál väčšinou vznikajú úplnou náhodou :). Ja ako “latentný” vegetarián som dostal za úlohu cca 2 týždne dozadu pripraviť uvítací obed pre rodičov mojej polovičky, ktorí sa vracali z dovolenky. A vtedy to prišlo. Dostalo sa mi do

prejsť na článok