Cuketa je druh tekvice, ale na rozdiel od nej pochádza z Európy, konkrétne z Talianska, odkiaľ si aj nesie svoj názov (z tal. zucca či zucchine). V kuchyni sa dá použiť na viacero spôsobov. Kvôli svojej jemnej chuti, ktorá rada preberá arómy surovín, sa h
Cuketa (nazývaná aj cukina) je zdravá, pestovateľsky nenáročná zelenina. Na pohľad pripomína uhorku šalátovku (ide však skôr o tekvicu), s ktorou spoločne patria do čeľade tekvicovitých (Cucurbitaceae).
prejsť na článokMousse zo sardiniek, farebná cuketa, domáca crostína, olivová tapenádaPolievka Krém z bielej fazule, chips s Coppa di Pancheta, žeruchaPrvé hlavné jedlo Sépiové špagety, fritované baby chobotničky, artičoky, mandle, čerstvá bazalkaDruhé hlavné jedlo Siv
prejsť na článokJednoduchá príprava, lahodná chuť, efektný vzhľad.
Vitadu Blog Recept na zdravé mini pizza placky Recept na zdravé mini piz
prejsť na článokJe dôležitejšia strava alebo cvičenie pri redukcii telesnej hmotnosti? Ktorým spôsobom viac schudnem, rýchlejšie schudnem alebo schudnem natrvalo? Aký je percentuálny podiel vplyvu stravovania na chudnutie? Väčšinou sa stravovanie dáva do pomeru s cvičení
prejsť na článok