Suroviny: 4 vajcia4 PL kryštálového cukru3 PL hladkej múky2 PL kakaa 1 mascarpone100 g smotany na šľahanie2 hrste lesného ovocia2 PL práškového cukru Postup: Celé vajcia s kryštálovým cukrom si dáme šľahať na vysokých otáčkach do penista. Otáčky znížíme a primiešame kakao, potom hladkú múku a jemne premiešame tak, aby nám cesto nestratilo objem a nadýchanosť. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 180 stupňoch približne 10-15 minút. Na plnku si zmixujeme lesné plody s cukrom, precedíme a zamiešame s mascarpone. Podľa potreby prilievame smotanu na šľahanie. Upečený plát necháme vychladnúť. Po vychladnutí prekrojíme pozdĺžne na tri rovnaké časti. Spodnú natrieme polovicou krému, na vrch položíme druhý plát. Ten potrieme druhou polovicou krému a položíme tretí plát. Na noc môžeme nechať v chlade a trochu zaťažiť. Po zachladení krájame na rovnaké rezy a zdobíme napríklad čokoládovou polevou. Tip: Ak chceme mať rez šťavnatejší, môžeme každý jeden plát pri plnení pokropiť kvapkami rumu s vodou. The post Mascarpone rezy appeared first on Gustoe.sk.
DOMY BLATNÉ rodinný dom štúdia Blatné, Okres Senec 2022 Koncept riešenia 1. Pôvodný objekt prevádzkovo ani hmotovo nevyhovoval aktuálnym potrebám rozrastajúcej sa ro
prejsť na článokPripravili sme pre Vás recept na fit panna cottu. Dobrú chuť. RECEPT: Ingrediencie: 250 g mascarpone 250 g nízkotučný tvaroh 150 g biely grécky jogurt 0,5 l nízkotučné mlieko 1 bal. vanilkový puding 1 bal. želatína 3 PL med 60 g vanilkový proteí
prejsť na článokTento čokoládový korpus je na prípravu veľmi jednoduchý a pritom je krásne nadýchaný a to aj bez použitia prášku do pečiva. Suroviny 9 vajec9 PL kryštálového cukru9 PL polohrubej múky3 x čokoládový pudingový prášok1 l mlieka 250 g maslo
prejsť na článokSuroviny: ♥ 15 vajec ♣ 750 ml smotany na šľahanie ♠ 300 g mliečnej čokolády ♥ 300 g kryštálového cukru ♣ 500 g mascarpone ♠ 300 g bielej čokolády ♥ 150 g kakaa ♣ 150 g práškového cukru ♠ Čokotransfér nastrihaný na pásy (výška torty cca 8-9 cm) P
Keď zkombinujeme ananás, marhule a trochu rumu, vznikne nám šťavnatý a osviežujúci koláčik, ktorý uľahodí nielen chuťovým bunkám, ale samozrejme aj očiam Suroviny Cesto: 5 vajec5 PL kryštálového cukru5 PL polohrubej múky0,5 balíčka Vanilínového
prejsť na článok