Mrkvovo syrovo bryndzová nátierka

Print Mrkvovo - syrovo - bryndzová nátierka Osvedčený recept na veľmi chutnú a jednoduchú nátierku s bryndzou, strúhanou mrkvou a strúhaným syrom Ingrediencie3kusy veľkej čerstvej mrkve200gramov strúhaného tvrdého syra50gramov čerstvej bryndze3lyžice hustej kyslej smotany2strúčiky cesnaku InstructionsČerstvú mrkvu očistíme a nastrúhame na jemno, tvrdý syr nastrúhame na jemno, pridáme čerstvú bryndzu, prelisovaný cesnak a hustú kyslú smotanu, aby sa nátierka dala dobre rozotierať.Nesolíme a ničím nekoreníme. Všetko spolu dôkladne vymiešame, dáme asi na 1 hodinu odpočívať do chladničky. Natierame na čerstvý domáci chlieb alebo čerstvo upečené domáce pečivo, posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pokrájanou čerstvou pažítkou. Najlepšie chutí s pohárom čerstvého studeného mlieka alebo s horúcim čajom. The post Mrkvovo syrovo bryndzová nátierka appeared first on Sefkuchari.sk.

prejsť na článok

Tekvicová nátierka

Varenie – Recepty – Studený bufet Chutná a zároveň zdravá sezónna nátierka z tekvice. Ingrediencie: tekvica Hokaido chilli papričky podľa chuti citrónová kôra podľa potreby 1 jablko korenie podľa potreby 250 ml kyslej smotany soľ podľa chuti

prejsť na článok

Šošovicová nátierka

Varenie – Recepty – Studená kuchyňa Zdravá a zároveň chutná nátierka, ideálna ľahká večera. Ingrediencie: 1 lyžička balsamica 2 lyžice bieleho jogurtu 2 lyžice červenej šošovice polovicu cibule 100 g tvrdého syru (do 30% tuku) Príprava: Syr nas

prejsť na článok

Zeler ako prísada do šalátov

Mrkvovo – zelerový šalát s mandarínkami, čo naň potrebujeme? 400g strúhaného zeleru, 300g strúhanej mrkvy, 1 mandarínkový kompót, soľ, citrónová šťava, 3 čajové lyžičky kryštálového cukru, 4 polievkové lyžice vody, čierne mleté korenie Ako postupujeme?

prejsť na článok

Šunková nátierka

Šunku pomelieme, pridáme maslo, soľ a dobre vymiešame. Natrieme na chlieb a ozdobíme kolieskami reďkovky.

prejsť na článok

Tresčia nátierka

Tresčiu pečeň bez oleja dáme do misky a roztlačíme. Pridáme nátierkové maslo, tavený syr, nadrobno nakrájanú cibuľu a pór. Všetko spolu dôkladne premiešame. Nakoniec dochutíme soľou,...

prejsť na článok