Print Mrkvovo - syrovo - bryndzová nátierka Osvedčený recept na veľmi chutnú a jednoduchú nátierku s bryndzou, strúhanou mrkvou a strúhaným syrom Ingrediencie3kusy veľkej čerstvej mrkve200gramov strúhaného tvrdého syra50gramov čerstvej bryndze3lyžice hustej kyslej smotany2strúčiky cesnaku InstructionsČerstvú mrkvu očistíme a nastrúhame na jemno, tvrdý syr nastrúhame na jemno, pridáme čerstvú bryndzu, prelisovaný cesnak a hustú kyslú smotanu, aby sa nátierka dala dobre rozotierať.Nesolíme a ničím nekoreníme. Všetko spolu dôkladne vymiešame, dáme asi na 1 hodinu odpočívať do chladničky. Natierame na čerstvý domáci chlieb alebo čerstvo upečené domáce pečivo, posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pokrájanou čerstvou pažítkou. Najlepšie chutí s pohárom čerstvého studeného mlieka alebo s horúcim čajom. The post Mrkvovo syrovo bryndzová nátierka appeared first on Sefkuchari.sk.
Varenie – Recepty – Studený bufet Chutná a zároveň zdravá sezónna nátierka z tekvice. Ingrediencie: tekvica Hokaido chilli papričky podľa chuti citrónová kôra podľa potreby 1 jablko korenie podľa potreby 250 ml kyslej smotany soľ podľa chuti
prejsť na článokVarenie – Recepty – Studená kuchyňa Zdravá a zároveň chutná nátierka, ideálna ľahká večera. Ingrediencie: 1 lyžička balsamica 2 lyžice bieleho jogurtu 2 lyžice červenej šošovice polovicu cibule 100 g tvrdého syru (do 30% tuku) Príprava: Syr nas
prejsť na článokMrkvovo – zelerový šalát s mandarínkami, čo naň potrebujeme? 400g strúhaného zeleru, 300g strúhanej mrkvy, 1 mandarínkový kompót, soľ, citrónová šťava, 3 čajové lyžičky kryštálového cukru, 4 polievkové lyžice vody, čierne mleté korenie Ako postupujeme?
prejsť na článokDo slovenskej tradičnej kuchyne jednoznačne patrí masť. Či už bravčová, husacia alebo kačacia, všetky boli po mäse kvôli vysokej kalorickej hodnote najdôležitejším produktom zabíjačky. Používala sa do zápražiek, na vyprážanie, ako nátierka či len tak, na
prejsť na článokVarenie – Recepty – Studený bufet Chutná ľahká nátierka z tvarohu s reďkovkami. Ingrediencie: 150 g čerstvého syr čierne korenie podľa chuti pažítka podľa chuti 1 zväzok reďkovky soľ podľa chuti 150g tvarohu Príprava: Reďkovky nakrájame na kús
prejsť na článok