Varenie – Recepty – Studená kuchyňa Zdravá a zároveň chutná nátierka, ideálna ľahká večera. Ingrediencie: 1 lyžička balsamica 2 lyžice bieleho jogurtu 2 lyžice červenej šošovice polovicu cibule 100 g tvrdého syru (do 30% tuku) Príprava: Syr nastrúhame a zamiešame s domäkka uvarenou šošovicou, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a lyžicu bieleho jogurtu. Ochutíme soľou, korením alebo vegetou. Na záver môžeme pridať lyžičku balsamica. FOTO: KetoDiet Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Print Mrkvovo - syrovo - bryndzová nátierka Osvedčený recept na veľmi chutnú a jednoduchú nátierku s bryndzou, strúhanou mrkvou a strúhaným syrom Ingrediencie3kusy veľkej čerstvej mrkve200gramov strúhaného tvrdého syra50gramov čerstvej brynd
Varenie – Recepty – Studený bufet Chutná a zároveň zdravá sezónna nátierka z tekvice. Ingrediencie: tekvica Hokaido chilli papričky podľa chuti citrónová kôra podľa potreby 1 jablko korenie podľa potreby 250 ml kyslej smotany soľ podľa chuti
prejsť na článokDo slovenskej tradičnej kuchyne jednoznačne patrí masť. Či už bravčová, husacia alebo kačacia, všetky boli po mäse kvôli vysokej kalorickej hodnote najdôležitejším produktom zabíjačky. Používala sa do zápražiek, na vyprážanie, ako nátierka či len tak, na
prejsť na článokVarenie – Recepty – Studený bufet Chutná ľahká nátierka z tvarohu s reďkovkami. Ingrediencie: 150 g čerstvého syr čierne korenie podľa chuti pažítka podľa chuti 1 zväzok reďkovky soľ podľa chuti 150g tvarohu Príprava: Reďkovky nakrájame na kús
prejsť na článokVarenie – Recepty – Studený bufet Absolútna vitamínová bomba, ktorá sa výborne hodí v akomkoľvek ročnom období. Ingrediencie: 3 väčšie karotky 1 menší zeler 2 väčšie jablká 150 g majonézy alebo hustej pochúťkovej smotany 50 g chren
prejsť na článok