Rodový statok pod Poľanou TV Natura

Rodový statok na výšinách návštěva na Slovensku Rodový statok na lazoch pod Poľanou v srdci Slovenska založený ako permakultúrna The post Rodový statok pod Poľanou TV Natura appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS

Cyklus o bylinkách a ich využití pre zdravie, krásu, ako súčasť gastronómie, ale aj praktického použitia v domácnosti. Moderuje vyštudovaná The post Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA

Pozrite si reportáž o našom statku v TV FLORENA Človek musí niekedy opustiť komfortnú zónu a nájsť svoje posolstvo inde. The post Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Ako ma Kráľovná Levanduľa oslovila

Levanduľa lekárska lavandula angustifolia ľudovo volaná levanduľa anglická či potravinárska, Levanduľa prostredná Lavandin- lavandula x intermedia, ľudovo volaná The post Ako ma Kráľovná Levanduľa oslovila appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Slez Maurský všestranné využitie, zázrak z vašej záhrady

Slez Maurský Stredomorská rastlina, ktorá je pôvodne dvojročná u nás sa pestuje ako letnička. Neboli by sme to my, The post Slez Maurský všestranné využitie, zázrak z vašej záhrady appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Máme radi, keď sa s vami môžeme stretnúť naživo

Tak ako nás baví vymýšľať nové dizajny a produkty, ešte viac sa tešíme, keď Vám ich môžeme predstaviť naživo na rôznych podujatiach. Vždy sa tešíme na spätnú väzbu, Vaše postrehy a nápady, ktoré nás rovnako inšpirujú a posúvajú dopredu. Leto 2022 bolo

prejsť na článok