Štvrtá fáza - desiaty - dvanásty deň 55 % ryže, 25 % tepelne upravenej zeleniny, 15 % tepelne upravených strukovín a 10 % surovej zeleninyRyža, varená zelenina, strukoviny plus surová zelenina V tomto období začíname pridávať k doterajšej strave tepelne upravenú aj surovú zeleninu, jemne nakrájanú, alebo nastrúhanú. Neskôr môžeme pridávať samostatne, alebo tiež k šalátom na okyslenie kvasnú nesterilizovanú zeleninu.
Kúra s varenou celozrnnou ryžou je vhodná detoxikácia a ozdravenie celého organizmu.Toto má priamy pozitívny vplyv na duševný stav, aj na omladnutie. Jej absolvovanie nám tiež pomôže oslobodiť sa od závislosti na škodlivých stravovacích návykoch a potravi
prejsť na článokJe správne jesť grilované kura rukami ? Ako sa má správne jesť grilované kura.
prejsť na článokRozhovor pre projekt SmallBiz, leto 2019. Pripravila Daniela Dušek Zora Puškáčová – pôvodne vyštudovaná právnička, je grafická dizajnérka, fotografka, a v neposlednom rade aj zakladateľka značky Kura Harabura. Tvorí netuctové oblečenie s
prejsť na článokMnohé suši reštuarácie v Ázii, Japonsko nevynímajúc, fungujú ako samoobsluhy, to znamená, že hosť si jednotlivé jedlá berie z pohyblivého pásu a potom zaplatí pri pokladmi. Niektoré z nich a tento systém samoobsluhy sa stali nedávno terčom „nejapných“
prejsť na článokPostup prípravy - 1/2 kg ryže NATURAL dáme namočiť 1 deň pred varením. Na duhý deň ryžu varíme 20 minút bez použitia prísad.Prvá fáza - prvý - tretí deň Jeme iba ryžu, bez oleja s oli, Ak treba, pijeme čaj - nie čierny.Trvá pré tri dni, jeme varenú
prejsť na článok