Snívate o tehličkách? Týchto 10 jedál škodí vášmu bruchu

Ak chcete, aby vám boli vidieť tehličky na bruchu, musíte odstrániť tuk, ktorý vám pokrýva brušné svaly. To však nedokážete, pokiaľ bude súčasťou vašej výživy aj nasledujúcich desať jedál a nápojov.

prejsť na článok

Tieto tri cviky sú najlepšie, ak chcete zničiť tuk na bruchu

Tuk na bruchu je bežným dôvodom na obavy u ľudí, ktorí sa snažia byť zdravší a atraktívnejší. Ovplyvňuje sebadôveru a spája sa s vyšším rizikom rôznych ochorení. Ako s týmto tvrdohlavým tukom bojovať?

prejsť na článok

Snívate o mori? V lete 2022 si môže dovolenku dopriať každý

Za ostatné mesiace sme si cestovanie odopierali kvôli nepriaznivej situácii vo svete. Keď sa však protipandemické opatrenia trocha zmiernili a náš strach už nie je taký veľký ako na začiatku, Prejsť na celý článok The post Snívate o mori? V lete 2022 si

prejsť na článok

5 vysokokalorických potravín, ktoré sú zdravé

Vysoký počet kalórii by nemal byť pre nás vždy stopkou pre konzumáciu jedál. Niektoré vysokokalorické potraviny majú totiž veľkú výživovú hodnotu, ktorá stojí za to, aby sme zvážili zaradenie týchto jedál do našej stravy.

prejsť na článok

8 skvelých rád pre pestovanie cibule a cesnaku, aby ste získali bohatú úrodu

Cibuľa a cesnak, kto by ich nepoznal. Dvojica, ktorá neodmysliteľne patrí do našej kuchyne. Sú súčasťou mnohých jedál, tvoria základ mäsových jedál, pridávajú sa do pomazánok, polievok, omáčok, šalátov... Pestovanie cibule a cesnaku môže byť relatívne je

prejsť na článok

Zdravé kombinácie jedál

Z hľadiska výživy nie je dôležité dbať len na to, čo jete, ale i na to, ako to jete. Ukázalo sa, že kombinácie niektorých potravín môžu zvýšiť množstvo absorbovaných vitamínov, minerálov a živín z potravy. Skúste vyskúšať niektorú z týchto kombinácií:

prejsť na článok