losos s cesnakovo-citrónovým maslom

Keď niekedy neviem, čo navariť, losos býva taká poistka. Fancy jedlo, ktoré dobre chutí a navyše je zdravé. Vymyslela som si toto parádne cesnakovo-citrónové maslo a podávala som lososa s opečenými zemiakovým plátkami a jednoduchým šalátom z baby špenátu. Obed ako lusk! prísady: na dve porcie 2 ks filé z lososa50g masla4 strúčiky cesnakušťava z 1/2 citróna2 stonky čerstvého tymiánučerstvo pomleté čierne koreniesoľolivový olej postup: Lososa umyjeme, jemne osolíme a pomaly restujeme na olivovom oleji na panvici z každej strany. Zatiaľ si pripravíme cesnakovo-citrónové maslo. Očistené strúčiky cesnaku pretlačíme do misky k zmäknutému maslu, pridáme citrónovú šťavu, lístky tymiánu, korenie a soľ. Dobre vymiešame. Maslo bude kvôli šťave z citróna trošku redšie. Tesne pred dokončením potrieme maslom vrch lososa a necháme rozpustiť. Podávame s opečenými zemiakovými plátkami a šalátom z baby špenátu. Dobrú chuť! The post losos s cesnakovo-citrónovým maslom appeared first on ňom ňom.

prejsť na článok

Svieži ovocný koláč

Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty Ovocný koláč osviežený citrónovým trstinovým cukrom a prevoňaný vanilínovým cukrom. Ingrediencie: Na cesto: 3 vajcia 150 g trstinového cukru 1 balíček vanilínového cukru 120 g hladkej múky 1 lyžička kypriace

prejsť na článok

Chutné novinky pro Vaše "mini hafíky"

Na své si konečně přijdou všechna malá plemena. Představujeme Vám naši novinku Farm Fresh MINI receptury! Chutný šťavnatý losos nebo raději křupavý hmyz? Obě tyto receptury jsou bez obilovin, zato s přírodními probiotiky. Jsou vhodné i pro kastrovan

prejsť na článok

Šťavnatý losos na masle so zeleninou

Print Šťavnatý losos na masle so zeleninou Zdravá večera, kvalitný obed Ingrediencielososoptimálne cca 300 gramový kus rozkrojený na dva kusy po dĺžkemaslozhruba 1,5 PL na mnpžstvo2mrkvičkymalá konzerva kukurice Bonduellenejaký tvrdý syrstač

prejsť na článok

Grilované bravčové rebierka

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Francúzsky recept na prípravu bravčových rebierok na grile. Ingrediencie: 600 g bravčových rebierok 40 g masla múka mleté čierne korenie soľ Príprava: Očistené rebierka osolíme, okoreníme, obalíme múkou, potrieme

prejsť na článok

Obložené chlebíčky so sardinkou

Varenie – Recepty – Studený bufet Krajce sendviča natreté maslom, obložené sardinkou a ozdobené jemnou žĺtkovou penou a citrónom. Ingrediencie: 4 uvarené žĺtka 120 g masla sardelová pasta citrónová šťava 5 sendvičových plátkov 40 g masla 120 g

prejsť na článok