Je prekvapujúce, že tak cenná potravina akou je mak sa na stoloch mnohých slovenských rodín takmer neobjavuje.
Zdravý životný štýl nie je založený na diétach, ani na pasivite. A nie je to žiadna veda — dokáže to každý, kto sa chce cítiť lepšie a byť zdravší. Ako na to?
prejsť na článokPodľa usporiadania chrupu a tráviacej sústavy je človek od prírody všežravec. Prečo potom stále viac ľudí prechádza na vegetariánstvo? A aké im to prináša výhody?
prejsť na článokAj keď si to neuvedomujeme, denne musí náš organizmus odolať miliónom útokov na naše zdravie. Medzi útočníkov patria nielen vírusy, baktérie a pod., ale aj chemicky nestabilné častice nazývané voľné radikály.
prejsť na článokTuk na bruchu je bežným dôvodom na obavy u ľudí, ktorí sa snažia byť zdravší a atraktívnejší. Ovplyvňuje sebadôveru a spája sa s vyšším rizikom rôznych ochorení. Ako s týmto tvrdohlavým tukom bojovať?
prejsť na článokPšeničné výrobky sú obľúbenou súčasťou našej stravy. Cereálie považujeme za zdraviu prospešné, chlieb a rohlíky jednoducho máme radi a konzumujeme ich denne. Koho z nás by napadlo, že by pšeničné dobroty mohli mať pre človeka nepriaznivé zdravotné dôsledk
prejsť na článok