Najlepšie cviky pre silný chrbát a ramená

Silný chrbát a ramená sú nevyhnutné pre správne držanie tela a celkovú fyzickú kondíciu. V súčasnosti, keď väčšinu času trávime sedením pred počítačom, je dôležité zamerať sa na posilnenie týchto oblastí. Existuje mnoho cvikov, ktoré môžu pomôcť posilniť chrbtové a ramenné svaly. V tomto článku sa pozrieme len na základné, ale účinné cviky na silný chrbát a ramená, ktoré by nemali chýbať vo vašom tréningovom pláne. Ich pravidelným cvičením si zabezpečíte silné svaly a prevenciu proti bolestiam chrbta.

prejsť na článok

Ako na sixpack + najlepšie cviky

The post Ako na sixpack + najlepšie cviky appeared first on Patryk Kmeť.

prejsť na článok

Aké sú najlepšie cviky na doma?

Častokrát sa môžeme stretnúť s tým, že niektoré cvičenia sú prezentované ako lepšie ako ostatné v zmysle, že sú efektívnejšie alebo pomocou nich rýchlejšie dosiahneme výsledky. Dokonca sú niektorým cvikom pripisované zaujímavé prívlastky. Ako príklad môže

prejsť na článok

Postrekovač akumulátorový na chrbát 16L GARDELINE

Potrebujete sa zbaviť škodcov, buriny či plesne v záhrade? Kde už nič nezaberá zaberie postrek, ale ako ho bez námahy aplikovať aj na väčšiu plochu. Jednoducho si môžete pomôcť akumulátorovým postrekovačom na chrbát GARDELINE.

prejsť na článok

Tieto tri cviky sú najlepšie, ak chcete zničiť tuk na bruchu

Tuk na bruchu je bežným dôvodom na obavy u ľudí, ktorí sa snažia byť zdravší a atraktívnejší. Ovplyvňuje sebadôveru a spája sa s vyšším rizikom rôznych ochorení. Ako s týmto tvrdohlavým tukom bojovať?

prejsť na článok

Tipy na cvičenie pre našich pacientov

Je všeobecne známe, že aktívny pohyb je jedným z najzákladnejších stavebných kameňov pevného zdravia. Dovoľujeme si Vám preto dať do pozornosti niekoľko cvikov a zostáv: Mobilizačné cviky podľa Kaltenborna https://youtu.be/DMM6nU6XG4YCviky na uvoľneni

prejsť na článok