Pečená teľacia oblička

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Pečené teľacie mäso aj s obličkou je skutočnou špecialitou. Ingrediencie: 400 g teľacieho karé s obličkou 30 g masti 1 väčšia cibuľa 10 g hladkej múky soľ Príprava: Umyté teľacie mäso s obličkou posolíme a dáme na pekáč. Pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska i masť, podlejeme vodou a pečieme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Podávame s ryžou a kompótom. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.

prejsť na článok

Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi

Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi Pripravte si na piatok zdravý a ľahký obed, napríklad: Pečenú tresku s feniklom a varenými zemiakmi.

prejsť na článok

Česká kuchyňa

Sezónna ponuka Marec 2023 Nakladaný hermelín, pečená kapie, topinky

prejsť na článok

Pečená rebarbora s jablkami a posýpkou

Rebarbora a jablká zapečené pod sladkou mrveničkou. 

prejsť na článok

Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke

Print Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke Z domácej sliepky varenej v slepačej polievke môžeme pripraviť veľmi chutný druhý hlavný chod, ked ju ešte upečieme. Ingrediencie2000gramov domácej sliepky200gramov čerstvého masladomáci

prejsť na článok

Chateau Marquis D´Alesme

25.1.2024, od 19:00 Priatelia vinári,pripravili sme pre vás prvý Bordeaux večer tohtoročnej sezóny v Bratislave.Skvelým vínam z Chateau Marquis D´Alesme  bude sekundovať skvelé poňatie francúzskej gastronómie.Večerom Vás bude sprevádzať  Mariolaine de Con

prejsť na článok