Znížte príjem sacharidov

Aj vy sa snažíte schudnúť? Alebo by ste chceli schudnúť rýchlejšie? Ste presne na správnom mieste. Smutnou pravdou je, že všeobecne známe hlášky ako – „jedz menej, behaj viac“ bohužiaľ neplatia v dlhšom časovom úseku. Neprestajné rátanie kalórií, cvičenie niekoľko hodín denne a snaha ignorovať hlad ? To všetko je úplne zbytočné trápenie, strata času a energie. Máme pre vás ale dobrú správu, utrpenie nie je jediná cesta ako schudnúť V čom je ten zázrak? Vaša váha je regulovaná hormónmi a na to aby ste strácali tuk je nutné redukovať hormón ukladajúci tuk zvaný inzulín. A ako to docieliť? Ak chcete schudnúť, tak najúčinnejšie je vyradiť cukor a lepok (prítomný hlavne v bielej múke). Táto rada nie je ničím novým: existuje nespočetné množstvo diét založených na znižovaní príjmu sacharidov. (napríklad na www.slimteam.sk) Ide totiž o najefektívnejšiu osvedčenú cestu ako chudnúť. Samozrejme to nevylučuje účinnosť iných diét- jedz menej kalórií, schudneš, správne? Problémom tejto zjednodušenej predstavy je, že ignoruje hlad. Áno, schudnete, ale zo svalu a nie z tuku! Väčšina ľudí tiež nemá rada jednoducho „jesť menej“, alebo byť hladný navždy. Skôr alebo neskôr, každá normálna osoba začne jesť normálne alebo dokonca viac a vitaj známy „yo-yo efekt“. Najväčšou výhodou nízko sacharidových diét je, že jete sami od seba menej. Dokonca aj bez počítania kalórií. Prečo? Cukor a lepok majú schopnosť vyvolať u vás väčší pocit hladu a ich obmedzenie v jedálničku môže spôsobiť prirodzený pokles vášho príjmu na adekvátnu úroveň. Ak vaše telo chce jesť menej kalórií, nemusíte sa obťažovať s ich počítaním. Takže kalórie sa počítajú ale vy ich nemusíte počítať. Naviac sa potvrdilo, že ľudia, ktorí používajú na chudnutie nízko sacharidovú diétu spália o 300 kalórií viac za deň- bez akejkoľvek námahy. Jedzte keď ste hladní! Nehladujte! Hladovanie je jednou z najbežnejších chýb pri chudnutí a to hlavne pri nízko sacharidovej diéte. Tuk a sacharidy sú ale 2 z hlavných zdrojov energie a vaše telo potrebuje prinajmenšom jeden z nich. Vyhýbanie sa tak sacharidom ako aj tukom spôsobuje čoraz väčší hlad a únavu. Skôr alebo neskôr to každý vzdá. Riešením je jesť zdravé tuky v primeranej miere. A o tom sa dočítate v ďalšom článku. The post Znížte príjem sacharidov appeared first on Slim Team - Dr. Slim.

prejsť na článok

Fotovoltická elektráreň - 8,61 kWp - Rovinka

Znížte náklady na energie a zároveň chráňte životné prostredie s našimi fotovoltickými riešeniami. Tvorte s nami fotovoltickú generáciu!

prejsť na článok

Fotovoltická elektráreň - 41,51 kWp - Cabaj – Čápor

Fotovoltika je budúcnosť! Znížte náklady na energiu a chráňte životné prostredie s našimi fotovoltickými systémami pre domácnosti a firmy. Tvorte s nami fotovoltickú generáciu!

prejsť na článok

Fotovoltická elektráreň - 6,56 kWp - Dunajská Lužná

Fotovoltika je budúcnosť! Znížte náklady na energiu a chráňte životné prostredie s našimi fotovoltickými systémami pre domácnosti a firmy. Tvorte s nami fotovoltickú generáciu!

prejsť na článok

Je niekedy správny čas a miesto na sacharidy??

Už vieme , že z celodenného maškrtenia #cukrov a #sacharidov nám stále znova a znova prudko stúpa inzulín, ktorý káže telu ukladať #tuky namiesto spaľovania. Po čase môže chronicky zvýšená hladina cukru v krvi viesť k inzulínovej rezistencii, problém om s

prejsť na článok

10 pravidiel diéty alebo ako maximalizovať výsledky diéty

Diéta alebo regulované stravovanie je zdrojom tvojho zdravia a tréningových výsledkov či už sa jedná o spaľovanie tuku, nárast svalov alebo kondície. Diéta alebo regulované stravovanie je najdôležitejšou súčasťou zdravého životného štýlu. Či už sa snaž

prejsť na článok